Chladiaci box na divinu 4x2m

Kód: BOX PREMIUM
Novinka Tip
Neohodnotené
11 599 € 9 430,08 € bez DPH
Na objednávku
Možnosti doručenia
  • Vonkajšie rozmery chladiarenskej miestnosti: 4,00 x 2,00 x 2,81 [m] (D x Š x  V)
  • Komora je vybavená hygienickou predsieňou s nerezovým umývadlom, ohrievačom vody, lekárničkou a poličkou.
  • Elektrický rozvádzač vybavený ochranou proti úrazu elektrickým prúdom. Napájanie ~230V
  • LED osvetlenie vo vnútri a mimo chladiacej miestnosti
  • Elektrický navijak s nosnosťou 250/500 kg
  • Hrúbka dverí chladiarenskej miestnosti: 6 cm
  • Delená chladiaca jednotka naplnená ekologickým chladivom R449A
  • Steny a strop sú vyrobené zo sendvičových panelov s polyuretánovým jadrom, s hrúbkou 80 mm pre steny a 100 mm pre strechu
  • Hrúbka plechu vnútorných a vonkajších sendvičových panelov je minimálne 0,5 [mm]
  • EURO hák - 10 ks
  • Celková hmotnosť cca 1100kg

MOŽNOSŤ ZABEZPEČENIA DOPRAVY AŽ NA VAMI ZVOLENÉ MIESTO-cena cca 1,5€/km

Detailné informácie

Odborné poradenstvo v poľovníctve
Odborné poradenstvo
v oblasti poľovníctva
Rýchle odoslanie objednávky
Rýchle odoslanie
do 2-3 pracovných dní
Kvalitný zákaznícky servis
Zákaznícky servis
ochotne poradíme

Podrobný popis

Chladiace boxy vyrábané firmou s 30 ročnými skúsenosťami v EÚ sú profesionálne chladiace zariadenia. Sú určené na chladenie a skladovanie potravín alebo tovaru, ktorého trvanlivosť alebo skladovateľnosť je vysoko závislá od skladovacej teploty.

Garantované teploty vo vnútri chladiacich miestností sú :

+2 °C/+8 °C pri okolitej teplote +15 °C/+25 °C a relatívnej vlhkosti do 60 %.

Chladiace boxy sú zostavené z prefabrikovaných modulárnych panelov izolovaných polyuretánovou penou s hustotou 40 kg/m3. Panely sú spojené metódou pero-drážka. Stenové panely majú hrúbku 80 mm a strešné panely majú hrúbku 100 mm. Štandardné komory majú podlahu z izolovaných panelov pokrytých dvojzložkovým polyuretánovým poterom. Všetky štandardné boxy majú dvere s ľavým otváraním(možnosť objednať aj s pravým otváraním za príplatok) .

Špecifické odporúčania pre jeleňa, diviaka a srnčiu zver, pokiaľ ide o uskladnenie v chladiacom boxe:


JELEŇ 

  • Zrenie (zavesený kus s kožou):

    • Doba: 10 – 14 dní

    • Teplota: 0 až +2 °C

    • Vlhkosť: 80 – 85 %

  • Porciované mäso (vykostené):

    • Skladuj max. 3 – 5 dní pri +2 až +4 °C

    • Ideálne čo najskôr vákuovo zabaliť alebo zmraziť

  • Poznámka: Jelenie mäso je pomerne suché, zrenie zlepšuje jeho krehkosť a chuť


DIVIAK 

  • Zrenie (celý kus s kožou):

    • Doba: 5 – 7 dní

    • Teplota: 0 až +4 °C

    • Vlhkosť: 75 – 80 %

  • Porciované mäso:

    • Vydrží 3 – 5 dní pri +2 až +4 °C

    • Odporúča sa včasná konzumácia alebo zmrazenie

  • Pozor: Diviak musí byť vždy veterinárne vyšetrený na trichinely!

    • Bez tohto vyšetrenia mäso nesmie byť konzumované


SRNČIA ZVER 

  • Zrenie (celý kus):

    • Doba: 5 – 7 dní

    • Teplota: 0 až +2 °C

    • Vlhkosť: 80 %

  • Porciované mäso:

    • Konzumácia do 3 dní pri +2 až +4 °C

    • Lepšie vákuové balenie a skoré mrazenie

  • Poznámka: Srnčia divina má jemnú textúru – zrenie výrazne ovplyvní chuť

    Všeobecné odporúčania:

    • Zver pred zavesením vždy vyčistená (vnútornosti von, povrch suchý)

    • Zavesiť za achilovku alebo zadné končatiny – umožní odtekanie

    • Medzi jednotlivými kusmi ponechaj min. 10 cm medzeru

    • Používaj nerezové háky, dezinfikované po každom použití

Dodatočné parametre

Kategória: Chladiace boxy na divinu
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola